werkwijze

Over De Keukenschouw

Sinds 2010 maak ik exclusieve keukenschouwen, zuilen en ornamenten. Een mooie keukenschouw is dé sfeermaker in uw keuken. De landelijke uitstraling van een keukenschouw geeft net wat extra's in uw keuken. Ik maak deze keukenschouwen volledig op maat en naar uw wens. Eventueel kan ik er een inbouw afzuigunit bij leveren. Bel gerust voor informatie of stuur het contactformulier in voor documentatie of een offerte. Ik zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Cees Corstiaans

De keuken
schouw

Werkwijze

Keukenschouwen

Zuilen en keukenschouwen hebben geen standaardmaten. Alle keukenschouwen en zuilen worden op maat en naar wens van de klant gemaakt. Van ieder model kan worden afgeweken.
De keukenschouwen worden zonder bovenbouw geleverd, dat wil zeggen het plaatwerk of schrootjes van de keukenschouw tot het plafond, (met uitzondering van no. 15), dit kan wel als meerwerk worden meegeleverd.
Keukenschouwen (en zuilen) worden in de grondverf geleverd (wit of grijs).

Aanbetaling van een keukenschouw is 50%. Keukenschouwen moeten worden opgehaald.

Ornamenten en zuilen

Zuilen hebben eveneens geen standaardmaten en worden ook op de maat gemaakt die u wenst, zowel in hoogte als diepte en breedte.
Zuilen dienen bij vooruitbetaling te worden voldaan. Zuilen worden verzonden (verzendkosten voor rekening van koper).

Plaatsen van de Keukenschouw

Het plaatsen van de keukenschouw is heel eenvoudig. De keukenschouw is één meubelstuk dat bestaat uit twee zuilen, en/of ornamenten en de kap, of koof. In de kap zijn twee balkjes verwerkt waarin een gat is voorgeboord. U plaatst de keukenschouw op de goede plaats en u meet de gaatjes af op de muur, u boort vervolgens twee gaten in de muur waarna u twee pluggen in de muur plaatst en de keukenschouw vastzet met twee schroeven. Eventueel vervolgens de bovenbouw er op plaatsen. Alvorens u definitief besluit de keukenschouw te bestellen krijgt u een tekening van de keukenschouw met de bijbehorende maten en eventueel de benodigde informatie, zoals levertijd etc.. Nadat u heeft besloten de keukenschouw te bestellen ontvangt u een factuur met hierop vermeld een aanbetalingsbedrag van 50%. De afgesproken levertijd, wordt op de factuur vermeld, is gebaseerd op de (aan)betaling gedaan binnen 10 dagen na het ontvangen van de factuur.

Belangrijk te weten als U een keukenschouw bestelt
Binnenmaten van de zuilen, (is buitenmaat fornuis plus plm. 10 cm). Hoogte van de zuilen, (gebruikelijk is 70 cm). Inbouwmaten en het merk en type van de afzuigunit.

Wilt u graag wat meer informatie ontvangen? Neem dan gerust Contact op.
..

Algemene Voorwaarden

Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u de Werkwijze op deze site heeft gelezen en hiermee akkoord gaat.

Bedrijfsgegevens

Ik heb geen winkel of showroom.

   Mierloseweg 286 – 5707AV Helmond

    06 – 154 42 305

    info@keukenschouw.nl

    KvK nummer: 50904949